Spaans leren in Spanje

Waar kun je Spaans beter leren dan in Spanje? Volg een cursus Spaans en breng het gelijk in praktijk door Spaans te spreken met de lokale bevolking. Spaans leren in Spanje gaat vaak sneller dan een cursus in Nederland. En omdat je in Spanje bent, voelt het ook gelijk als een (beetje) vakantie.

Spaans leren in Spanje kan o.a. bij:

Babylon idiomas

Babylon idiomas Spaans leren in Spanje

Babylon idiomas Spaans leren in Spanje

Waar kan je beter de Spaanse taal leren dan in het land waar het gesproken wordt? Met Babylon Idiomas kan je een cursus Spaans volgen bij één van de Spaanse talenscholen in Barcelona, Madrid, Sevilla en Valencia.

Bij Babylon idiomas is de Spaanse docent de belangrijkste schakel voor het goed leren van Spaans. Daarom werken zij enkel met universitair geschoolde en Spaanstalige docenten. Daarnaast hebben zij allemaal ruime ervaring in het doceren van de mooie Spaanse taal.

>> bezoek de website van Babylon idiomas

>> brochure aanvragen van Babylon idiomas

Study Travel

Study Travel Spaans leren in Spanje

Study Travel Spaans leren in Spanje

Spaans leren in Spanje via Study Travel is Spaans leren op een internationale taalschool. Een taalcursus Spaans volg je zolang als je zelf wilt, van 1 week tot 10 maanden. Een taalreis naar Spanje bestaat niet alleen uit een taalcursus Spaans maar ook uit accommodatie, activiteiten en excursies ter plaatse. Spaans leren in Spanje betekent ook een kennismaking met de cultuur en gewoonten van Spanje. Na een taalcursus Spaan in Spanje zijn er mogelijkheden voor werken en stage in Barcelona en Madrid.

>> bezoek de website van Study Travel

>> brochure aanvragen van Study Travel

don Quijote

don Quijote Spaans leren in Spanje

don Quijote Spaans leren in Spanje

Don Quijote dompelt je als het ware onder in de Spaanse taal en plaatselijke cultuur. Je leeft op de Spaanse manier én je leert Spaans spreken. Vanaf de eerste les moet je meteen Spaans spreken! Al meer dan 20 jaar laat don Quijote hun studenten met steeds meer zelfvertrouwen en bekwaamheid Spaanse taalvaardigheden in de praktijk toepassen. Je leert Spaans zoals je ook je moedertaal hebt geleerd – door oefening en voortdurende communicatie.

>> bezoek de website van don Quijote

>> brochure aanvragen van don Quijote