Spaans leren bij LOI

Uniek! Multimediaal Spaans leren bij de LOI

Hoe werkt dat nu eigenlijk een cursus Spaans bij de LOI?

In de digitale leeromgeving op internet vind je multimediale opdrachten. Hierbij zit je met een headset op achter je computer, en speel je met je eigen stem mee in een animatiefilm. Tijdens het filmpje word je regelmatig gevraagd om iets in het Spaans te zeggen. Je bestelt iets in een restaurant, voert een gesprek met vrienden of vertelt de taxichauffeur waar je heen wilt. Kortom, je oefent het Spaans meteen in levensechte situaties. Een heel leuke en interactieve manier van studeren.

Bekijk hier de demo

Geschikt voor iedere computer
Voor de multimediale opdrachten heb je geen supermoderne computer nodig. Het is voldoende als je beschikt over een computer die maximaal vijf jaar oud is en een internetverbinding (kabel of breedband) heeft.

Gratis headset
De headset die je nodig hebt voor de multimediale opdrachten, krijg je gratis bij je cursus. Je hebt dus meteen alles in huis om aan de slag te gaan.

Liever zonder multimediale opdrachten?
Heb je geen computer, of wil je liever niet studeren met multimediale opdrachten? Geen probleem. Je ontvangt dan gewoon een oefen- en correctiecassette. Hierop spreek je opdrachten in en spreekt de docent zijn feedback in.

Aanbieding bij LOI
Bij alle opleidingen ontvang je nu een gratis 4-sterrenweekend voor 2 in een  NH-hotel. In Brussel of een van de 20 andere leuke plaatsen, zoals Amsterdam, Maastricht en Lyon. Deze actie loopt tot 19 oktober.

Dit bericht is geplaatst in Spaans Leren en tagged als , . Bookmark de permalink . Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.