Online Spaans leren op Myngle

Myngle is een wereldwijde online marktplaats voor studenten die een taal willen leren en docenten die willen lesgeven. Myngle faciliteert het platform en alle tools die nodig zijn om via e-learning jezelf een nieuwe taal eigen te maken.

Ook om Spaans te leren kun je prima op Myngle terecht. Momenteel zijn er 35 docenten die Spaanse les geven. Je kunt je gratis aanmelden en vervolgens een leraar selecteren. Bij de meeste docenten kun je zowel individueel als in groepsverband lessen volgen. Uiteraard kun je eerst een demoles volgen bij de betreffende docent voordat je iets hoeft te betalen. Zowel voor beginners als gevorderden zijn er lessen. Je volgt de lessen online. En de prijzen zijn uiterst schappelijk.

Kijk voor meer informatie op Myngle.com.

Dit bericht is geplaatst in Spaans Leren en tagged als , . Bookmark de permalink . Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.

Een reactie

  1. Posted 3 oktober 2009 at 21:38 | Permalink

    Hoi,

    Dank voor dit stuk. Wellicht leuk om te melden: Op Myngle kan je ook toeganing krijgen tot de spaanse studie module van Cervantes (AVE), klik hier: http://www.myngle.com/ave

    Happy Myngling