Nieuwe taalcursussen Spaans van Van Dale

De Van Dale Taalcursussen Spaans maar ook Frans en Italiaans voor genieters zijn opgezet volgens een nieuw concept. Ze zijn een combinatie van een taalcursus en een tijdschrift met lifestyle, cultuur, sport, koken, reizen etc. Terwijl de lezer geniet, leert hij of zij de taal in kleine, aangename hapjes. Leren en genieten tegelijkertijd!

Met dit unieke concept is een taal leren gemakkelijk. Bovendien kan het op een aangename manier. In de Van Dale Taalcursussen komen thema’s aan bod als cultuur, koken, modetrends, architectuur etc. Ieder onderwerp begint met een korte inleiding over het thema en mooie foto’s. Het leermateriaal wordt in kleine hoeveelheden aangeboden en is ingedeeld volgens de seizoenen. Het aanbod bestaat uit veelgebruikte en handige uitdrukkingen, eenvoudige uitleg van de grammatica, talrijke belangrijke woorden, speelse taalpuzzels en eenvoudige oefeningen om alles nog eens te herhalen. Achterin staat een thematische woordenlijst met de meest bruikbare woorden voor iedere situatie. Audiobestanden voor het verbeteren van de uitspraak zijn kosteloos te downloaden via de Van Dale-website.

De Van Dale Taalcursussen Frans, Italiaans en Spaans voor genieters zijn gebonden boeken. Ze tellen 128 pagina’s en hebben een harde kaft. Ze zijn verkrijgbaar in de Nederlandse boekhandel en via www.vandale.nl De prijs is € 19,95 per stuk.

Dit bericht is geplaatst in Cursus Spaans, Spaans Leren en tagged als , . Bookmark de permalink . Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.