Leer Spaans in kleine groepen in Breda

Bij Taal4U in Breda beginnen nieuwe cursussen in de eerste week oktober en in januari, waaronder Spaans voor beginners, hafgevorderden, gevorderden en Spaans conversatie. Het fijne bij Taal4U zijn de kleine groepen en daardoor ook het persoonlijke aanpak. Dit helpt enorm om de taal snel en goed te leren. Dus geen computerlessen of luistervaardigheid met hulp van CD of MP3! U leert de taal met een (native) docent(e): luisterend en sprekend!

In de laatste week van september vinden onze GRATIS PROEFLESSEN plaats. Meld je aan per mail: mvermaat@taal4utaaltrainingen.nl. Maak kennis met onze succesvolle werkwijze! De roosters zijn v.a. juni op de website geplaatst (maar neem altijd contact met ons op, want er kunnen wijzigingen zijn!). Behalve Spaans, geven wij in Breda cursussen Engels Elementary en Pre-Intermediate, Intermediate, Portugees Beginners, Portugees 1 en Conversatie, Chinees voor Beginners: 24 lessen van 1,5 uur

Ook in oktober starten wij met Zakelijke Taalcursussen in Breda in groepsvorm voor Spaans, Engels, Duits en Frans. 15 lessen van 2 uur. Instapniveau : minimaal A2.

Vanaf januari Italiaans Beginners intensief, Portugees Beginners Intensief en Spaans Beginners Intensief : 15 lessen van 2 uur op de donderdagavond.

Taal4U biedt voor Spaans ook D.E.L.E. trainingen (Diploma de Español como Lengua Extranjera) ofwel Diploma Spaans als Vreemde Taal. Het is het enige diploma Spaans voor niet Spaanstalige, dat officieel erkend wordt door het Spaanse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport).

Profiteer nu nog van 5% korting op uw cursusgeld voor een introducé, geen inschrijfkosten en gratis niveaubepaling!

Bij Taal 4U kunt u ook privétrainingen volgen, zowel voor particulieren en zakelijke (spoed)taaltrainingen voor bedrijven voor Duits, Frans, NT2 en andere talen op aanvraag.

Kijk voor meer informatie op www.taal4utaaltrainingen.nl.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Spaans Leren en tagged als , , . Bookmark de permalink . Trackbacks en Reacties zijn beide tijdelijk gesloten.